kolmapäev, 21. november 2012

TÄNA OLID LASTEL KAASAS SÜGISANNID.
TERVE LAUATÄIS ERINEVAID PURKE, KÜPSETISI JA VÄRSKET KÖÖGI- JA PUUVILJA.
ARUTASIME, KUIDAS SEE KRAAM KÕIK PURKI SAI JA MEKKISIME HÜVA KRAAMI.
MOOSI SAIA JA KOMPOTTI SAAME SÜÜA VEEL HOMME JA ÜLEHOMMEGI.
SUURED TÄNUD EMMEDELE, KES KÕIK NEED HOIDISED ON VALMISTANUD.
LAUA ILUKS OLID AGA KAPSAPOISS JA LAMBATALLED


ÕPETAJA MEELEST OLI KÕIGE PÕNEVAM RETSEPT PATISSONI JA PUNASE SIBULA SALAT
1kg patissoni ja 0,5 kg punast sibulat
Marinaad: 1dl vett, 2dl 10% äädikat, 3dl suhkrut, veidike kaneeli ja 1spl keedusoola
Patisson koorida, pehme sisu koos seemnetega eemaldada , sibul koorida. Patisson ja sibul riivida jämeda riiviga. Keeda marinaad ja lisa riivitud patisson ja sibul. Hauta kaanega nõus 15 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar