esmaspäev, 2. september 2013

II KLASSI ÕPILASED ESIMESEL KOOLIPÄEVAL

















INFO
Teisipäeval, 3. septembril on 4 tundi. Tunnid lõpevad 12.00
Bussid Välustesse, Kitsile, Vambolasse 12.15. Vambola lapsed ja Nataly saavad minna liinibussile. Bussisõidu kiipkaardid jäävad samad, kellel on kadunud, peab maksma 5€ ja saab uue. Õpilaspilet võta kaasa, seda  tuleb pikendada.
Teisipäevaks pane koolikotti  päevik, pinal, eesti keele õpik ja tv, matemaatika tv, 2 abijoonega vihikut ja 2 ruudulist vihikut.
PP alustab kolmapäeval. Septembrikuu  PP toiduraha 5.70, kes reedeti ei söö, siis 4.50. PP õpetaja olen mina ise, reedeti on meil 4 tundi,
PP soovijad lähevad 12.00st teise majja, PP kestab reedel kella 14.00ni. Palun tehke laps ekooli kasutajaks, siis saab ta ise kõike vaadata ja kontrollida, lapsevanem peaks ka kindlasti ekooli kasutaja olema. Sünnipäevadega jäi siis nii, et iga lapsevanem toob minu kätte ühe UUE lasteraamatu hinnaga 10 €.Need raamatud saavad siis uued omanikud (sünnnipäevalapse), raamatusse kirjutame oma nimed ja aasta.
Tööõpetuse õppevahendite raha 5 €, klassirahaks 5€ ja kunstiõpetuse raha 3€. Liimipulk(nimi peale), värvipliiatsid peavad ikka endal olema.
Muusika- ja kunstikooli aktus toimub 6. septembril kell 12.30

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar