teisipäev, 1. september 2015

TOREDAT JA TEGUSAT KOOLIAASTAT MEILE KÕIGILE!




















INFO
©     Kolmapäevased tunnid
1. Loodusõpetus
2.Matemaatika
3. Eesti keel
4. Eesti keel
5. Muusikaõpetus
©      2. septembril kell 14.00 muusika- ja kunstikooli AKTUS
©      Huviringid alustavad siis, kui tunniplaan on kindel. Huviringide nimekirja ja ajad annan teile teada.
©      PP toitlustamine esmaspäevast, päeva maksumus 50 senti; PP kestab kella 15.00ni, bussid kell 15.00
©      Õppevahendid: õpikutele kirjutage nimed sisse ja pange paberid ümber; tooge mulle 2 ruudulist vihikut, 1 abijoonega vihik ja üks 20 joonega vihik; vihikutele kilekaas ümber ja nimi peale, paberit ei pane; IV klassis kirjutame tintenpenniga; pinalis peaks iga päev veel olema harilik pliiats, värvipliiatsid ja joonlaud.
©      Vahetusjalanõud!
©      Kontrolli, kas sul on alles bussisõidu kiipkaart ( kes on kaardi kaotanud saab taotleda uue, see on tasuline 5 €, IV klassis saad uue õpilaspileti- too mulle 1 foto. Kiipkaart kehtib ainult koos õpilaspiletiga.
©      Sünnipäevad- ka sel aastal kingime igale õpilasele sünnipäevaks raamatu, see tähendab, et igaüks toob minu kätte ühe raamatu maksumusega 10 €    (tore, kui raamatud jõuaksid minuni novembri lõpuks)
©      Klassiraha õppeaastaks kogume 10 €. Mida see sisaldab? Vihikupaberid, klassi värvi- ja harilikud pliiatsid, käärid, joonlauad, teritajad, liimipulgad jne - sest ikka vahel unustame need koju, siis on hea võtta; paberid (joonistamiseks, kirjutamiseks jne), töö- ja kunstiõpetuseks vajaminevad vahendid- see tähendab, et midagi  ei pea ise ostma
©      Kehalise kasvatuse tunniks pikk ja lühike dress, spordijalatsid; tantsutunniks tüdrukutel seelik!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar