pühapäev, 16. november 2014



11.novembril toimus meie koolis  KUNSTIPÄEV.
Terve nädalal oli kuulutatud KAUNITE KUNSTIDE NÄDALAKS.
Klassides kuulasime kuuldemängu TARE TAREKE ja koos õpetaja Küllikesega joonistasime selle toreda muinasjutu paberile. Nii tegid kõik Tarvastu valla algklasside lapsed. Valminud töödest avati III korruse fuajees KUNSTINÄITUS.
Teisipäeval toimusid meie koolis aga KUNSTI ÕPITOAD. Päev sai alguse juba kell 9.00, kui direktor Ene Savi kuulutas aulas KUNSTIPÄEVA  avatuks. Esimene kaunis kunst, millega tegelesime oli LAULMINE. Õpetaja Tiina õpetas meile lõbusa teretamise laulumängu . Ka teine KUNSTITEOS sündis aulas. Õpetaja Küllikese juhendamisel voltisime ja rebisime ja välja tuli põnev muster, kõigil isesugune ja natuke isegi lumehelbekese moodi- talv ju tulekul.  Nüüd oli aeg õpitubadesse minna. Aga kes? kuhu?, selle küsimuse aitas lahendada arvutiprogramm. Ees ootaski lapsi neli põnevat tundi täis KUNSTILOOMIST. MAALIMINE õp. Tiia juhendamisel, VOOLIMINE õp. Kälina juhendamisel, JOONISTAMINE õp. Küllikese juhendamisel ja 
 MEISTERDAMINE õp. Haja juhendamisel. Päeva lõpetasime koos õp. Tiinaga, aga seekord ei olnud enam teretamise laulumäng vaid hoopis paitamise laulumäng. TORE PÄEV OLI!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar