neljapäev, 27. november 2014



Põnev päev AHHAA keskuses koos dinosaurustega.

27. novembril külastasimeAHHAA teaduskeskust. Teaduskeskuses saime mänguliselt tutvuda teaduse ja tehnoloogiaga, ise katsetades ja avastades. Julgemad said tehnoloogiasaalis sõita jalgrattaga saali kohal köiel, tirida end lae alla ja tunnetada vabalangemist, teha endast fotojäädvustuse lõhkeva õhupalliga. Palju põnevust pakkus peegellabürint.

 Elusaalis jälgisime metsakuklaste igapäevaseid toimetusi, imetlesime Punase mere kalu, koralle ja teisi mere- elanike. Meil oli õnne ja nägime, kuidas munast koorus tibu. Veemaailmas  saime  südamest lustida  – tekita tornaadosid, tulista veekahurist .
Alates 14. novembrist on   AHHAA ühe saali vallutanud hiiglaslikud, möirgavad ja liigutavad dinosaurused. Need olid lausa elusuurused ... Saime  teada, millised saurused olid taimetoitlased, milline neist oleks võinud vabalt olümpiamängudel jooksuvõistlused võita ning kas kõik dinosaurused elasid samal ajal. Töötoas valmistasime endile  sellise dinosauruse, kes sind hetkekski silmist ei lase. Kuidas see töötab, selle uurime ka välja!
 Päeva lõpetasime 4D kinos kus vaatasime filmi Saurusesafari. Vot see pani  ka kõige julgemate südamed hirmust võbisema...
Oli sisukas ja tegutsemist täis päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar